”Vinterbröllop?” – ”Ja!”

Date - 2013/08/23 / Author - Redaktionen@Vigas / Category - Artiklar, Bröllopsfotograf Göteborg, Bröllopsfotograf Malmö, Bröllopsfotograf Stockholm, Inspiration, Redaktionens Blogg

Vinterbröllop Stockholm

Ärligt talat är det inte så populärt att gifta sig på vintern. Varför? Det är kallt, man behöver mycket kläder, det är inte så stor risk att solen tittar fram och massor med andra små saker som gör att man drar sig för att planera sitt bröllop på vintern. Man kan även tänka sig att det inte blir mycket tid för porträttbilderna under promenaden utomhus och inga vackra färgglada soliga bilder.

Ett minus kan enkelt bli till ett plus! För att lyckas med sitt vinterbröllop behöver man fundera lite extra kring platsen för promenaden och fotograferingen, se till att ha bra klädsel (betyder inte att det behöver vara fula klumpiga kläder, det finns massor med fina vinterkläder till bröllop) och självklart er kärlek som värmer i vilket väder som helst. Då får ni ett fint minne från er stora dag som räcker livet ut, underbara glada vinterbilder och nöjda gäster.

Eftersom det brukar vara ganska kallt på vintern i Sverige så ger vi tipset att man då förbereder ett par flaskor med varma drycker: choklad, mynta-te eller glögg. Till det kan man även ta med små bakelser och göra en picknick. Det verkar värmande för båge kropp och själ.

Och för att inte frysa och få roliga bilder – rör på er! Spring, lek, kasta snöbollar och ligg i snön. Glöm inte att skratta och ge värme och kärlek till varandra!

Er dag kommer bli helt underbar och det spelar ingen roll att det är vinter och kallt. Fyll den bara med glädje och kärlek!

Etiketter: , , ,

Comments are closed.