Vill inte mannen ha ett pampigt bröllop?

Date - 2013/01/15 / Author - Redaktionen@Vigas / Category - Artiklar, Bröllopsfotograf Stockholm, Budget, Inspiration, Prisvärd, Tips

Pampigt eller enklare bröllop?

Man säger ibland att bröllop är en festlighet för kvinnor. Varje kvinna vill vara en prinsessa och drömmer från och med barndomen  om den vita klänningen och drömprinsen. Mannen lånar massor med pengar för att kvinnan drömmer om ett stort och fint bröllop. Det finns män som vägrar genomföra ett stort och lyxigt bröllop. Om kvinnan har drömt om ett pampigt och lyxigt bröllop i hela sitt liv, hur hittar man en bra lösning utan att bli osams? Och vem har rätt eller fel?

Män brukar tänka mer praktiskt, de tycker att det är bättre att göra något annat än att mata mängder med gäster som efter några glas glömmer varför de samlades. Det är kanske svårt att övertyga mannen att ändra sig men det går säkert att hitta en lösning som passar båda.

Försök att prata med mannen, förstå vad han vill ha för typ av bröllop och varför. Sammanställ varsin lista med utgifter, kolla om ni hittat gemensamma saker, behåll dem i så fall, lägg till nya och ta bort sådana saker som ingen av er känner är nödvändigt. Då hoppas vi ni får en perfekt lista som passar er båda.

Istället för att bjuda massor med folk eller bjuda på flerrätters middag kan man till exempel förlänga sin bröllopsresa eller hitta på något annat. Lycka till med allt och hoppas att ni kan komma överens om hur ni vill bröllopsdagen ska se ut så att båda blir nöjda.

DN har publicerat en artikel som visar hur mycket ett bröllop kan kosta. Så mycket kostar ett bröllop

”Vad
Källa: Vad kostar ett bröllop – Bröllopsbudget

Etiketter: , , ,

Comments are closed.