Viktigaste fototillfällena på bröllopet

Date - 2014/09/24 / Author - Redaktionen@Vigas / Category - Artiklar, Billig bröllopsfotograf Stockholm, Bröllopsbilder, Bröllopsfotograf Stockholm, Prisvärd, Tips

Billig-Bröllopsfotograf

Som bröllopsfotograf gäller det att fånga så många viktiga ögonblick som möjligt under en relativt kort tid. Man får inte en ny chans om man misslyckas så det gäller att planera hela fotograferingen innan och tänka på vad man vill att ska förevigas. Några av de allra viktigaste tillfällena är:

Ingången: En ovan fotograf börjar med att ta sina bilder inne i kyrkan. Det är ju där som vigseln börjar. Men för brudparet börjar ”resan” redan utanför kyrkan och det är därför viktigt att möta upp dem redan där. Många par minns mycket starkt hur det kändes när de sakta gick fram mot kyrkdörren. Ett tillfälle som man även kan visa på bild för vänner och bekanta – de som just för tillfället sitter innanför dörren.

Ringen: En av de mest klassiska bilderna från vigseln är när ringen sätts på fingret. En fördel är om man träffat brudparet innan och sett hur de kommer att stå och röra sig just i detta moment. Det är nämligen lätt att någon av de kära täcker ringen kroppen så att det kan bli riktigt knivigt att ta bra bilder.

Kyssen: En bröllopsserie med bilder utan kyssen är som segel utan båt…

Släkten: Det är inte bara bröllopsparet som ska fotograferas. Försök även att få med de som sitter i lokalen. Att minnas sitt bröllop handlar också om att få minnas vilka som var där.

Tårtan och dansen : När alla har förflyttat sig från kyrkan till festlokalen finns det inte lika många speciella tillfällen som måste fotograferas. Hela kvällen ska dokumenteras men vad exakt som ska fastna på bilderna är inte bestämt i förväg – förutom två saker.  Är det dans kommer brudparet att vara de som först går ut på golvet. Första dansen tillsammans som man och hustru ska självklart förevigas.

När det sen är kaffe och tårta kommer nästa ”måste”. Tillsammans håller de i tårtspaden och låter den sakta men säkert skära ner i ett tårtlock av sockerpasta eller marsipan. Av någon anledning har just exakt det ögonblicket blivit en klassisk bröllopsbild.

Etiketter: , , ,

Comments are closed.