Tips! Barn på bröllopet

Date - 2013/03/10 / Author - Redaktionen@Vigas / Category - Billig bröllopsfotograf Stockholm, Bröllopsfotograf Stockholm, Budget, Inspiration, Tips

Hur gör man med barn på bröllopet?

Om ni inte tänker att ha ett barnfritt bröllop så kan man förbereda allt firande så att det blir intressant och roligt för små gäster också. Såklart ska det vara barnmat, roliga lekar och leksaker, eventuellt andra detaljer som kan göra barnen glada. Gör så att det blir en underbar dag – skapa en magisk bröllopsatmosfär för er och era gäster, både stora och små.

Här kommer några tips på hur man skulle kunna göra det roligare för barn och enklare för vuxna:

– Bjud in en barnvakt

– Beställ en barnunderhållare: clowner, trollkarlar och andra som ni kan komma på.

– Om möjligt välj en plats för bröllopet med extra plats där ni kan skapa en liten sagovärld för barnen: med barnmöbler, leksaker, sagopersoner, småpresenter osv.

– Tänk på att barn också vill fira, så förbered glas, tallrikar och servetter speciellt gjorda för barn, med roliga färger eller sagofigurer på.

– Tänk genom barnmenyn, de ska också få något extra gott och självklart ska det finnas sötsaker såsom kakor, godis och tårtor.

– Förresten, barnen ska också kunna få skåla för paret! De flesta barn vill känna sig som vuxna ibland. Så låt de gärna göra det!

– Kanske kul att leka lite också?

Skapa en lekplats där smågäster kan måla, klippa ut saker…Föreslå dem att göra en present till paret.

Ni kan vara säkra på att era små gäster kommer bli väldigt tacksamma om ni gör en speciell dag även för dem!

Etiketter: , ,

Comments are closed.