teeBröllop på Operan i Malmö

Date - 2014/12/22 / Author - Redaktionen@Vigas / Category - Artiklar, Bröllop Malmö

Att gifta sig är en av livets stora högtider. Det är en dag att minnas livet ut och då inte bara för att man lovar trohet till varandra utan också för att de allra flesta bjuder på en fest i en storleksordning som man aldrig mer i livet anordnar. Ett sätt att göra dagen extra speciell är att välja en unik plats att fira sin bröllopsdag. Gärna då en plats som speglar brudparets intressen eller gemensamma historia. Ett exempel är att bjuda in gästerna till en oförglömlig fest på operan i Malmö.

Att fira bröllopet på operan har blivit så populärt att de till och med lyfter fram detta på sin hemsida. Det är inte så svårt att förstå varför. Operan ligger väldigt centralt i staden vilket gör att alla bröllopsgäster enkelt kan ta sig dit. Bara inom någon kilometer ligger flera bra och billiga hotell i Malmö.

Dessutom bjuds det på en av de vackraste lokalerna i staden och flexibiliteten är stor. Operan tar emot sällskap från 10 personer men har man ett mycket stort sällskap är möjligheterna även stora då de som maximalt kan ta emot 1500 personer. När det är många gäster som kommer hålls festen i foajén vilket skapar stora möjligheter att utforma festen som man vill. Operan kan även stå för personal som har flerårig erfarenhet av ta emot bröllopsgäster.

Självklart får alla bröllopspar gå på operan. Men inte i samband med bröllopsfesten för då är fokus på annat. Däremot är de välkomna att fira Ett-årig bröllopsdag genom att gå på föreställning. Då bjuds det även på champagne och lite tilltugg. Finns det något bättre sätt att fira första året tillsammans än att få komma tillbaka till den plats där man högtidligt sa ja till varandra ett år tidigare?

Läs mer på Operans hemsida eller ladda hem deras informationsblad här.

Etiketter: , , ,

Comments are closed.