Sagan om ringen

Date - 2012/04/03 / Author - Redaktionen@Vigas / Category - Artiklar, Bröllopsfotograf Stockholm, Budget, Vigselringar

Vigselringar

Bröllopsdagen är en väldigt speciell dag, eller hur? Och ringarna spelar en stor roll och har en speciell betydelse, man kan säga att ringarna är symbolen för bröllop. Därför ska man i valet av ringar vara försiktig och uppmärksam. Vill ni veta varför? Fortsätt läsa!

Det är bra om mannen köper ringarna, ringarna ska helst vara raka och inte ha något graverat mönster eller ha några stenar. Hela ringen ska även vara gjord av samma material. Om man följer de principerna så får paret ett lyckligt liv utan negativa avvikelser.

Tänk på att vara försiktiga med era ringar, tappa dem inte innan ni får dem på er för det är ett dåligt tecken. Man ska heller inte ta på sig några andra ringar på bröllopsdagen, förutom vigselringarna så klart och det är inte lämpligt att låta någon annan prova ringarna, det kan i värsta fall leda till att man inte kan undvika bråk i den blivande familjen. Köp aldrig begagnade ringar utan alltid nya. Om man tappar sin ring så kan det betyda en kommande skilsmässa eller liknande.

Försök vara försiktiga med ringarna men koncentrera er inte för mycket på det, det viktigaste är att ni gifter er på grund av kärlek. Då kan ni överleva alla problem och gå över alla typer av hinder tillsammans.

Etiketter: ,

Comments are closed.