Presentera ditt bröllopsfoto rätt

Date - 2014/03/18 / Author - Redaktionen@Vigas / Category - Artiklar

Bröllopsfoto ram

Att anlita en bröllopsfotograf på bröllopet är en självklarhet för många. Det är få som har vänner som har samma kunskap som en erfaren fotograf. Så att lägga en slant på detta är en bra investering. Men sen då? Bara för att bilderna tagna så är inte allt jobbet gjort. Allt för ofta blir bilderna bara liggandes på en hårddisk vilket är synd då livets stora ögonblick borde få synas tydligare.

Fotobok

Ett alternativ är att göra fotoböcker. Dessa går idag lätt att skapa online via någon av de fotobutiker som erbjuder denna produkt. Fördelen är att de är lätta att ha framme och titta i vilket underlättar betydligt mot att ha bilderna enbart på hårddisken.

Det stora fotografiet

Bland de som gifte sig för minst 20 år sedan var det en självklarhet att sätta upp ett stort foto på väggen från sin bröllopsdag. Ofta med en stor ram runt. Att välja ut den bild man är mest nöjd över är inte lätt men när det väl är gjort så blir det ett minne på väggen som man blir påmind om dagligen. Idag är det däremot inte lika vanligt att ha detta stora fotografi som det var förr. Men ovanligt – det är det heller inte.

Fotocollage – Passepartout

Man kan även spara en hel del bilder från bröllopet i fotocollage. Det passar möjligtvis inte perfekt med bilder från vigseln eftersom collage mer är ett lättsamt sätt att presentera bilder. Men ta de mer avslappnade bilderna från festen eller de roliga bilderna från fotograferingen och presentera dem i ett collage. Enklast är att göra dessa av passepartouter som man antingen gör själv eller köper. Detta är ett mycket billigt sätt att rama in sina foton. En passepartout är en svart (oftast svart) pappskiva som ligger kring fotot och på så vis skapar en ram som inte sticker ut. Ett effektfullt sätt att lyfta fram foton.

Etiketter: , , , ,

Comments are closed.