Är du en gravid brud?

Date - 2012/06/15 / Author - Redaktionen@Vigas / Category - Artiklar, Bröllopsfotograf Stockholm, Tips

Gravidfotografering i Stockholm, Göteborg och Malmö

Tips till gravida brudar!

Vi kan inte komma ifrån att när kvinnan väntar barn så bokstavligen blomstrar hon – och blir väldigt mystisk och charmig. En gravid kvinna, eller snarare en gravid brud kan vara väldigt sexig. Hennes hud lyser, håret är frodigt och vackert, hon kommer i en annorlunda skepnad.

Här är några bra tips:

Majoriteten av gravida brudar försöker dölja detta tillstånd från andra runtomkring.  Men vissa tycker det är roligt att visa upp sig i detta tillstånd. Hur du vill göra bestämmer naturligtvis du själv. Du vill givetvis se fin ut på din bröllopsdag. Klänningen ska inte bara vara vacker, den ska även vara praktisk att bära. Passformen ska vara fri och inte trycka någonstans, annars finns det risk att du blir trött. Den mest populära typen av bröllopsklänningar för den gravida bruden är en typ där midjan är högre mer i brösthöjd. I den här klänningen kommer bruden se fin och lite sexig ut. Man bör undvika tunga material, helst ska man försöka välja en klänning i något lättare material till exempel chiffong eller silke.

När det gäller accessoarerna så anpassa dem till ditt övriga lätta klädval och överdriv inte mängden smycken.Underkläderna kommer ingen annan se men för att överraska din älskade på bröllopsnatten så vill du nog visa upp något förföriskt. De finns fina underkläder även för gravida men om du inte gillar underkläder speciellt för gravida så kan du köpa vanliga fast i större storlek. Men tänk på att eventuellt använda speciella massagetights som förbättrar cirkulationen och minskar belastningen på benen, eftersom du kommer gå och stå mycket under dagen. Tänk på att dina skor ska vara så bekväma som möjligt.

Under graviditeten så blir man känsligare för lukter så även din favorit parfym kan bli irriterande. Var därför sparsam med hur mycket du sprayar på dig och be även din blivande man att välja parfym med omsorg. Detsamma gäller blommorna. Du kan prata med brudgummen, vilka blommor som inte ska vara med i buketten så du slipper bli irriterad och inte blir illamående.En god natts sömn innan bröllopsdagen rekommenderas för att se fräsch ut. När du väljer makeup så utgå från att inte överdriva mängden smink och använd naturliga färger.

När ni ska välja meny till festen så undvik produkter som du är känslig för. Försök att tänka igenom alla detaljer som kan göra dig irriterad, ledsen och illamående under dagen så kommer dagen bli så underbar som du vill att den ska vara.

Etiketter: , , ,

Comments are closed.